Bliv medlem

Bliv medlem af byens musikforening

Medlemskab af Bygningen giver kontante fordele for dig, og støtter live-musikken i Køge. Teaterbygningen er et unikt koncerthus, og Musikforeningen Bygningen fylder det gerne op med den ene musikalske oplevelse efter den anden – for dig, og for alle os der nyder, og er stolte af at Køge har et levende koncert-miljø hvor musikken spiller.
Med et medlemskab af Musikforeningen Bygningen, viser du konkret det ejerskab som du og rigtigt mange lokale føler for vores lokale spillested, og med din støtte, er du en vigtig brik i Musikforeningen Bygningens videre udvikling og eksistens.

Fra den 1. januar 2022 ændrer vi medlemsfordelen, så rabatten ikke længere ligger på billetten, men bliver udfoldet i form af  gratis garderobe. Rabatten udgør stadig 25 kroner, men er langt lettere at administrere for foreningen.
Du skal derfor blot sige dit navn eller medlemsnummer i garderoben når du ankommer til koncerter. Har du et dobbelt medlemskab får du selvfølgelig dobbelt rabat.

Enkelt medlemskab

Et enkelt medlemskab koster 150 kr. og gælder et kalenderår fra den 1. januar og et år frem. Et medlemskab giver dig gratis garderobe, forkøbsret til hurtigt udsolgte koncerter, nyhedsbrev, gratis adgang til Cajun Kaffebar og bliver automatisk fornyet ved årsskiftet.

Dobbelt medlemskab

Et dobbelt medlemskab koster 300 kr. og gælder et kalenderår fra den 1. januar og et år frem. Dobbelt medlemskab giver dig – ud over forkøbsret og gratis adgang til Cajun Kaffebar – gratis garderobe for to personer og bliver automatisk fornyet ved årsskiftet.


Udover opbakning og lokal støtte, giver dit medlemskab konkrete, kontante fordele for dig som medlem:

  • Gratis garderobe.
  • Fire gange årligt står der Cajun musik på programmet,- disse aftener, som vi kalder Cajun Kaffebar, kan du deltage i helt gratis som medlem. Du møder blot op og viser dit medlemsbevis.
  • Koncerter vi ved hurtig bliver udsolgt, vil du som medlem få forkøbsret til køb inden billetterne bliver sat i offentligt salg.
  • Sidst men ikke mindst vil du med jævne mellemrum modtage et nyhedsbrev, der fortæller dig om kommende koncerter, tilbud m.m.
  • Som medlem bliver du selvfølgelig også inviteret til foreningens årlige generalforsamling, der ligger i april måned.

Ønsker du at melde dig ud af Musikforeningen?

Skulle du – mod al forventning – ønske at melde dig ud af Musikforeningen Bygningen, skal du blot sende en mail med ønsket og dit medlemsnummer til info@bygningen.dk.