Jazz Talk – med Jørgen Emborg og Niels Christensen

Jazz Talk - med Jørgen Emborg og Niels Christensen til Midsommerjazz 2019 i Køge - Lørdag d. 22. juni kl. 18.30 – 19.55

Dato: 22-06-2019

Tidspunkt: 18.30

Jazz Talk – med Jørgen Emborg og Niels Christensen til Midsommerjazz 2019 i Køge – Lørdag d. 22. juni kl. 18.30 – 19.55

Sæt et par timer af til en Jazz Talk og bliv underholdt af to garvede personligheder fra den danske jazzscene.

Pianisten og komponisten Jørgen Emborg Christensen vil smide fed musik i hovedet på hinanden og fortælle anekdoter og andre mere eller mindre sande historier, samlet sammen gennem to lange liv i den danske og internationale jazz.

Vær forberedt på at høre både kendte og ukendte udgaver af d’herrers yndlingsmusik, overraskende live-optagelser af ikoniske jazzmusikere, out-takes fra pladeindspilninger, plus hvad der ellers kan findes frem fra gemmerne.

Om Jørgen Emborg: Danmarks mest anerkendte komponist og pianist. Aktiv siden midt-70erne. Leder af grupper som Emborg/Larsen Group, Frontline samt mange udgaver af egne kvartetter og kvintetter. Udpræget lyrisk i sit spil og sine utallige kompositioner, som han har modtaget mange udmærkelser for.

Om Niels Christensen: Musikalsk leder af Montmartre i Nørregade, arrangør af koncerter i Det Kgl. Danske Haveselskab, musikproducent på Dunkers Kulturhus, Helsingborg m.m.m. Har skrevet bøger om Montmartre i Nørregade, Rugsted/Kreutzfeldt og Rock på Ama’r.

Arrangementet er en del af ”Midsommerjazz 2019” – og der er gratis adgang.

Der er lukket for kommentarer.