Sømændene på Bygningen – AFLYST!

Sømændene og deres charmerende ”mole-punk” går i ”land” på Musikforeningen Bygningen i Køge, lørdag d. 20. marts 2020 kl. 20. De har i mere end 15 år været er et af de mest originale indslag på den danske musikscene.

Dato: 20-03-2020

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 275,- + gebyr

Medlemspris: 250 kr. + gebyr

Vi har i dag desværre måtte aflyse koncerten med Sømændene, da reparationerne af Teaterbygningen har trukket ud. Det har ikke været muligt at finde et passende spillested som kunne rumme bandets store produktion. Vi håber at kunne tilbyde bandet en anden god gang.

Sømændene går i ”land” på Bygningen lørdag d. 20. marts 2020

Sømændene og deres charmerende ”mole-punk” har i mere end 15 år været er et af de mest originale indslag på den danske musikscene og med musikalske referencer til Otto Brandenburg, John Mogensen m.fl kan man undre sig, men så absolut glæde sig, over, at spillestederne, festivalerne og det helt brede publikum har taget sømændene fra Karrebæksminde til deres hjerter siden starten af 00’erne og tildelt de 9 sømænd flere guld –og platinalbums, Danish Music Awards og masser af udsolgte spillesteder.

Sømændene er kendt og elsket for, at genoptage den klassiske vise- og swingtradition og hele ideen om, at udsætte den sangskat for  et vanvittigt show, høj teknisk musikalitet ,konfettikanoner, bajere, lakridspiber og glimt i øjet er jo komplet imod enhver musikalsk fornuft.

Besætningen er en broget flok lige fra Styrmanden Jeppe Vig Find i front, ulasteligt klædt i jakke, hvid skjorte og slips til vigtige besætningsmedlemmer i overalls, træsko, banjo og mere brovtende attitude end frontmanden.
Sømændenes univers består af tjære, tovværk, blankpoleret messing, bardiske og kanoner og tager udgangspunkt i en tid hvor der var flere værtshuse end cafeér, flere sildemadder end sushistykker og flere sømænd end bloggere..

Sømændene er et veltiltrængt frirum fra det daglige ræs og en legimitation af det naturlige ønske om noget så simpelt som en bajer og en fest.

Sømændene er garanter for en fiskerfest med alt hvad der dertil hører, så selv bodegaen i Thyborøn kommer til at lige et rehabiliteringscenter.