Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for medlemskab

Handelsbetingelser vedrører alene indmeldelse og automatisk opkrævning af medlemskab.
Ved indmeldelse i Musikforeningen Bygningen forventes foreningens vedtægter og ordensregler kendt.

PRISER FOR MEDLEMSKAB

Der kan vælges mellem to medlemskaber:
Enkelt medlemskab til DKK 150,- der gælder for en person.
Dobbelt medlemskab til DKK 300,- der gælder for to personer.
Alle priser på disse sider er opgivet ekskl. moms, da Musikforeningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

FORBEHOLD

Musikforeningen Bygningen forbeholder sig ret til at ændre kontingent efter forudgående varsel og vedtagelse på generalforsamling.

ABONNEMENTSVILKÅR OG BETALING

Det er en forudsætning for medlemskabet af Musikforeningen Bygningen, at tilmelding sker ved betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Musikforeningen Bygningen og ReePay.
I forbindelse med din første betaling godkender du, at Musikforeningen Bygningen fremover må trække pengene på din konto via det anvendte betalingskort.

Efter første indbetaling trækkes kontingent for medlemskab for ny sæson af Musikforeningen Bygningen derfor automatisk fra din konto en gang om året, den 1. januar.

Senest 14 dage inden betaling modtager du en e-mail, som fortæller hvor meget der skal betales. Der vil herefter være mulighed for at stoppe betalingen, hvis medlemskabet ikke ønskes forlænget. Du kan opsige medlemskabet senest 8 dage inden medlemskabets ophør.

Musikforeningen Bygningen benytter ReePay til betalingsløsning. Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine betalingskortinformationer ikke hos Musikforeningen Bygningen, men hos ReePay. Beløbet der trækkes på betalingskortet bliver indsat på Musikforeningen Bygningens konto.

Kvittering for betaling af medlemskabet sendes pr mail når du tilmelder dig, accepterer du foreningens vilkår, og du stopper abonnementet ved at melde dig ud af foreningen på hjemmesiden.

Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Musikforeningen Bygningen en påmindelse pr. mail om at opdatere kortoplysninger.

Ved spærring af betalingskort er medlemmet selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding/betaling med et nyt betalingskort.

KVITTERING

Efter betaling af medlemskabet modtager medlemmet en kvittering via e-mail.

BEHANDLING AF PERSONDATA

Oplysninger, som er indhentet om vores nuværende og tidligere medlemmer, behandles fortroligt og i overensstemmelse med god databehandlingsskik, som anført i gældende lovgivning.

FORTRYDELSESRET OG REKLAMATIONSRET

Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

Da Musikforeningen Bygningen ikke leverer fysiske produkter med ydelser, er medlemsskabet ikke omfattet af en reklamationsret. Klager over indmeldelse og automatisk betaling af kontingent kan ske til Musikforeningen Bygningens bestyrelse, som vil behandle klagen.

MEDLEMMETS ANSVAR

Musikforeningen Bygningen forbeholder sig ret til at spærre et medlemskab ved manglende betaling eller ved overtrædelse af foreningens vedtægter og ordensregler.

KONTAKTINFORMATION

Musikforeningen Bygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge

CVR nr.: 27363075

Telefon: +45 93 60 09 46

Email: info@bygningen.dk