Mikael K og Klondyke – Aflyst!

Mikael K og Klondyke på Bygningen i Køge 2015

Dato: lørdag 14. marts, 2015

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 150 kr. + gebyr

Sange fra Nord

Den nordjyske Trubadur og sangskriver Mikael K har med sit band Klondyke 6 anmelderroste albums på samvittigheden. Det sidste “SANGE FRA NORD” udkom i maj 2014 og er en samling musikalske portrætter. Portrætter af levende personer der befolker den nordlige region af Danmark.

Der er således både sange om de stille eksistenser og de larmende personager. Sange om en Bokser; en ølmand; en heks; en gøgler; en sømandsenke og meget mer. Der spilles sange fra det efterhånden store bagkatalog og det bliver klistret sammen med veloplagt kontakt til publikum og underfundige røverhistorier.

Mikael K og Klondyke udsendte i efteråret 2011 albummet ”UDKANTSLAND – sange fra skæve Danmark vol. 1” og drog efterfølgende på en succesfuld danmarksturné rundt til landets mindre spillesteder og kulturforeninger. Ved årets afslutning blev udgivelsen kåret som et af de bedste musikalbums i 2011 af Politiken, Information, Ekstra Bladet og Go’ Morgen Danmark(TV2).

Siden har Mikael K spillet over 100 koncerter rundt om i Danmark, modtaget Gelsted-Kirk-Scherfig prisen 2011(tidligere modtagere er bl.a. William Heinesen, Anne Marie Helger og Allan Olsen) samt en Danish Music Award-Folk 2012 som Årets Autor(sangskriver).

Han har endvidere siddet i ministeriet for By, Bolig og Landdiskrikters visionsgruppe sammen med bl.a. “Bonderøven” og Niels Hausgaard.

KOMMENDE BEGIVENHEDER