Om Bygningen

Bygningen er Køges ældste spillested for rytmisk musik, og har afholdt koncerter og stand-up shows på Teaterbygningen siden 2001.

Bygningen er sammen med Tapperiet og Teaterbygningen, udnævnt som Netværks- og genrespillested i perioden 2022 til 2024 af Statens Kunstfond. Det betyder blandt andet et tættere samarbejde mellem Køge Kommunes spillesteder, et større fokus på et alsidigt og bredt koncertprogram og en øget indsats for at styrke snævre musikgenrer og de lokale musikalske vækstlag.

HANDICAPPLADSER

Der findes begrænset antal kørestolspladser ved Bygningens arrangementer. Disse samt ledsagerbilletter sælges via Ticketmaster kundeservice på tlf. 3848 1633 (man-fre kl. 10-17). For ledsagerbillet betales billetgebyr. Ledsagerkort skal forevises ved indgangen.

FACEBOOK

På Bygningens Facebook side er du meget velkommen til at ’synes om’ og dele siden. www.facebook.com/musikforeningenbygningen

FORSALG

Det nemmeste er at gå ind på den koncert, her på siden, du gerne vil købe billetter, og så klikke dig frem til købet….her kan du så vælge en print selv billet, eller at få billetten tilsendt. På Ticketmaster.dk kan du købe billetter med et betalingskort. Du kan også købe billetter via Ticketmasters kundeservice på telefon 7015 6565 alle hverdage mellem kl. 10 og 17.

FRIVILLIG

Bygningen kunne ikke fungere uden vores frivillige medarbejdere som du møder både i døren og i garderoben. Har du lyst til at give en hånd med, så send en mail til: info@bygningen.dk