AFLYST! Adam & Noah – Farvel og Tjak!

Farvel og Tjak! Adam & Noah takker af for denne gang, og siger farvel på Bygningen lørdag d. 13. februar 2021

Dato: lørdag 13. februar, 2021

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 245 kr. + gebyr

Medlemspris: 245 kr. + gebyr

Begivenheden er efter de nye udmeldinger fra myndighederne omkring COVID-19 aflyst. Har du billetter til begivenheden, bliver du automatisk kontaktet af Ticketmaster, og får dine penge refunderet.

Farvel og Tjak! Adam & Noah takker af for denne gang, og siger farvel på Bygningen lørdag d. 13. februar 2021

”Hva sker der danskere… vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der.
Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses – en sidste gang ;)”

5 år – så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før de runder af med et brag.
De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i 2020 tager på deres definitivt sidste og absolut største Danmarks-tour; Farvel og Tjak.

Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på 5 stjerner på deres to første Danmarks turnéer. Stjernerne er samlet ind blandt de publikummer, der har set deres shows landet rundt, og er dermed et snit samlet ind fra 1000 publikummer.

På deres seneste tour sluttede de af med to shows i Operaen – to shows der begge blev udsolgt på blot 2 uger. Derudover spillede drengene for udsolgte sale hele landet rundt, vel og mærke de største sale, i alle byerne.

Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være: Få købt billetterne nu – i god tid denne gang!

KOMMENDE BEGIVENHEDER