Allan Olsen – Solo – UDSOLGT!

Allan Olsen "Solo“ - på Musikforeningen Bygningen d. 5. november 2020 kl. 20.00. Allan Olsen er én af grundpillerne i dansk sangskrivning og entertainment.

Dato: torsdag 5. november, 2020

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 295 kr. + gebyr

Medlemspris: 270 kr. + gebyr

Siddende

Allan Olsen – Solo – på Bygningen d. 5. november 2020

Med mere end 20 pladeudgivelser og over 40 år som turnerende, er det ingen overdrivelse at kalde Allan Olsen én af grundpillerne i dansk sangskrivning og entertainment.

Olsen har de seneste år cementeret sin helt særlige position i showbiz. Siden han i 2013 slap havkatte-pladen, JØWT løs i musikbranchens hyttefad, har han disket op med anderledes og nytænkte vinkler på et liv som sanger, sangskriver – og senest osse som forfatter i Danmark.
Erindringsbøgerne Tilfældigt Strejfet og Laksetrappen blev kaldt mesterværker af pressen, og blev bestsellere hos publikum.

Netop nu turnerer Allan Olsen landet rundt på sin forsamlingshus-turné, ’På Afveje’. 49 intime koncerter derude, hvor folk oftes lever udenfor mediernes – og de optrædendes bevågenhed.
Samtlige datoer på “På Afveje”-turnéen er for længst udsolgt, men til glæde for dem, der gik forgæves, kan vi nu præsentere Olsens’ koncertplaner for sommeren 2020.

Olsen’s repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af hele paletten, fra rock til folk, rap og á capella.

Allan Olsen er altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædender.
Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit skønne publikum…

KOMMENDE BEGIVENHEDER