Anden Juledag: Daze, Hit’N’Hide + Yepha & Hampenberg

Dato: mandag 26. december, 2022

Tidspunkt: 20.00

Dørene åbner: 19.00

Forsalg: 275 KR.

Ståpladser

ANDEN JULEDAG PÅ TEATERBYGNINGEN ER TILBAGE!

Musikforeningen Bygningen genoptager en god gammel juletradition på Teaterbygningen, nemlig ANDEN JULEDAG!

Denne gang i en lidt nyere forklædning og med et brag af en 90’er fest, i selskab med Daze, Hit’N’Hide samt Yepha & Hampenberg.

DAZE er klar til at starte en KÆMPE fest og endda med den originale besætning, Jesper, Tine, og Lucas! De fik deres gennembrud i 1997–98 med singlerne “Superhero” og “Tamagotchi”. Debutalbummet ”Super Heroes” solgte over 300.000 eksemplarer på verdensplan, heriblandt 90.000 i Danmark.

I 2012 gjorde Daze comeback med singlen “Fool Me”. I 2013 deltog de i det Danske Melodi Grand Prix med sangen “We Own the Universe”.

HIT’N’HIDE hittede blandt andet med den platin-sælgende single “Space Invaders” fra 1998, skrevet af Jens C. Ringdal og Sune M. Pedersen, der lå seks uger som nummer ét på den danske hitliste, og også hittede i Norge og Sverige. Singlen var med 15.000 eksemplarer den mest solgte i Danmark dét år. Debutalbummet fra samme år, ”On a Ride”, solgte guld med 25.000 eksemplarer.

YEPHA er en af DK’s dygtigste og mest erfarne performere, når det kommer til at få en fest op i 7. gear. Han er en af de mest dedikeret live-rappere i dk og kendt for at fylde hele scenen med hans tilstedevær, energi og erfaring. Han er kendt fra rap gruppen UFO og Yepha. Med hits fra ”Op med håret” til ”Fluen på væggen”

HAMPENBERG har over to årtiers erfaring bag DJ-pulten, med flere hits fra slut 90erne og til nu. I nullerne lagde de landet ned sammen, med kæmpehittet ”Skub til taget”.

De er nu klar med et helt nyt og specielt greatest hits showmix, med alle deres fælles, og egne hits fra slut 90’erne og frem til i dag. Alt dette i en kombineret live- og DJ set.

Glæd dig til hits som ”Op Med Håret”, ”Skub Til Taget”, ”Det Stikker Helt Af”, ”Ik’ Gør Det”, ”Klovn” ”DuckToy”, ”Grap That Thing” og mange flere.

KOMMENDE BEGIVENHEDER