Backseat

Dato: fredag 12. april, 2013

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 185 kr. + gebyr

BACKSEAT 1992-2012

Det danske rock band BACKSEAT har været på banen i 20 år, og står i 2012 overfor albumudgivelse nr. 7.

En lang og markant karriere fra starten i 1991/92 – med bl.a. optræden på Roskilde på baggrund af debutpladen, og siden på alle andre store danske festivaler, 8 Grammy-nomineringer samt tournéer i ind og udland, – kulminerer nu med udgivelsen af et nyt album i samarbejde med Target Records.

10 helt nye sange sange suppleret af 8 respektfulde genindspilninger af tidligere Backseat klassikere, (plus bonus tracks i form af radiosingler som aldrig før har været udgivet) er klar til udgivelse som dobbeltalbum i dette efterår.

Bandets unikke evne til at blande indflydelsen fra den tidlige rock n´ roll og blues, med egne, stærke melodier og levende, vedkommende historier i teksterne, har sikret Backseats udgivelser og sange daglig tilstedeværelse på DR P4 gennem årene.

Backseat skriver stadig sange, “håndlavede”, tidløse og langtidsholdbare, der er blevet til en del af det voksne, danske publikums musikalske bagage. Det får bandet bevidnet ved hver eneste koncert landet rundt, i form af de mange genkendende smil og det efterfølgende bifald fra publikum.

I 2011 tabte Ole Boskov, bandets tidligere keyboardist, kampen mod cancer. Det standsede for en tid indspilningerne, men Backseat har nu, efter det store tab, igen fundet ind til kernen i sangene og blevet færdige med dette, kommende album.

Backseat 2013:
Ivan Pedersen vocal,
Søren Jacobsen
guitarer,
Helge Solberg
bas og vokal,
Henrik Askou
trommer
Martin Jønsson
tangentspiller/vokalist

KOMMENDE BEGIVENHEDER