BLAST – på Bygningen i Køge

BLAST på Musikforeningen Bygningen i Køge, Fredag 26. april klokken 20.00. 70'ernes og 80'ernes funky soulmusik går aldrig af mode.

Dato: fredag 26. april, 2019

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 260 kr. + gebyr

BLAST på Musikforeningen Bygningen i Køge, Fredag 26. april klokken 20.00.

70’ernes og 80’ernes funky soulmusik går aldrig af mode. Alle har – eller får – lyst til at fyre den af på dansegulvet, når numre, udødeliggjort af Earth Wind & Fire, Chaka Khan, George Duke og Aretha Franklin m.fl., bliver spillet af de 15 musikere.

Anført af Bjarne Thanning gik Blast i 1980 i gang med at skabe et dansk band med den sorte USA-soul som hovedingrediensen. Opskriften var og er stadig en saftig og dybt swingende rytmegruppe, præcist fraserende blæsere og karismatiske og stærkt syngende sangerinder. Blast anno 2018 – siden 2010 i en opdateret version med flere af de oprindelige medlemmer – er et stærkt spillende band, der fungerer optimalt foran et begejstret publikum. Musikken skabes til, for og i samklang med publikum!

Gamle Blast-fans kan drømme sig tilbage til de glade fester på gymnasiet, eller til de varme koncerter i Montmartre i Nørregade. Nye Blast-fans kan stige på vognen, give los og trykke den af til et hårdtarbejdende band, der med en kolossal energi og dyb kærlighed til musikken (og til hinanden) var et vigtigt vitamintilskud til en stor del af firser-generationen.

BLAST består i dag af:

Britt Hein, Christina Boelsskifte, Helle Henning (vokal), Jakob Olsen (guitar), Ørva keyboards, Ole Skipper Mosgaard (bas), Niels Ratzer (trommer), Kasper Wagner, Nis Toxværd, Ole Himmelstrup (sax), Carsten Andersen, Hendrik Jørgensen, Jens Gotholdt (trompet), Kenneth Agerholm, Bjarne Thanning (trombone).

Koncerten indledes med en halv times snak mellem Bjarne Thanning og Niels Christensen (musikalsk leder af Montmartre i Nørregade 1976-89 og lydtekniker for Blast i starten) om historien bag Blast, krydret med anekdoter og højdepunkter i orkestrets historie.

KOMMENDE BEGIVENHEDER