BLICHER HEMMER GADD

BLICHER HEMMER GADD på Musikforeningen Bygningen i Køge, fredag d. 15. februar 2019

Dato: 15-02-2019

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 285 kr. + gebyr

BLICHER HEMMER GADD på Bygningen, fredag d. 15. februar 2019

Efter at have været på tour i Australien, Thailand, Hong Kong og Japan er BLICHER HEMMER GADD nu tilbage i Europa, og Musikforeningen Bygningen har været så heldige at få lov til at afvikle en koncert med disse tre herrer, inden de igen drager øst på. Heldige fordi det er verdensklasse og heldige fordi de kun spiller ganske få job i Danmark.

Prisvindende saxofonist Michael Blicher, Hammond-organist troldmand Dan Hemmer og legendariske trommeslager Steve Gadd slog sig sammen i 2014 for at fejre deres delte kærlighed for Hammand-orglets soul/jazz.

Bandet har nu spillet mere end 50 shows i hele verden og har udsendt 2 live albums. Bandet er en unik mulighed for at opleve verdens mest innovative trommeslager udfolde sit talent ved at spille den musik han er mest passioneret omkring.
I et halvt århundrede har Steve Gadd spillet og indspillet med kunstnere som Paul Simon, Steely Dan, James Taylor, Eric Clapton, Kate Bush, Joe Cooker, Chick Corea etc. 

Varm op til koncerten her, med en smagsprøve på deres talenter. Det bliver sååå fedt.

Om trioen siger Steve Gadd: “Det er genialt at spille med de her fyre. Der er ingen egoer i dette band. Det handler virkelig om os alle tre støtter hinanden og skaber det mest ærlige musik sammen – og publikum elsker det!” 

Mordern Drummer Magazine: ”En lige til sagen omgang good-times soul/jazz krydret med drys af R&B og blues som efterlader publikum heppende efter mere…

Jazzwise Magazine (UK): “Et hypnotiserende show fra en ekstraordinær trio. Tonerne er ladet med energi, passion og kreativitet. Bandet er helt skarpt og deres sæt er bare helt rigtigt, og de er ved at blive noget meget specielt og unikt. Mange vil argumentere for, at de allerede er det. 

Der er lukket for kommentarer.