Chris Minh Doky & the Nomads

Chris Minh Doky & the Nomads på bygningen i Køge

Dato: lørdag 8. marts, 2014

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 250 kr. + gebyr

Super eksklusiv koncert med nogle af jazzens verdensstjerner i helt intime rammer på Bygningen I Køge.

I 2013 tog Chris Minh Doky, for første gang, en selvvalgt pause fra sit hektiske og verdensomspændende turneliv. Et liv der ellers har præget den efterspurgte danske verdenstjerne i mere end 25 år. Kender man Chris Minh Doky, ved man at det planlagte år naturligvis ikke skulle bruges til at slappe af. Året blev brugt til koncentrere sig om at skrive ny musik og til at dygtiggøre sig endnu mere på sit instrument. Det resulterede ikke alene i balletforestillingen Come Fly Away med Den Kongelige Ballet på Gamle Scene i København, soundtracket til den norske biograffilm, Detective Downs – men også et nyt repertoire til hans populære jazz-funk band, The Nomads.

Efter pausen fra livescenen, kan Chris Minh Doky ikke vente med at komme ud på scenerne igen og dele med publikum, det han elsker allermest…. at spille musik, live!

Udover Chris Minh Doky på bas, består The Nomads af jazz og funk legenderne, Dave Weckl på trommer, Dean Brown på guitar og George Whitty på keyboards, der er nogle af de bedste internationale jazzmusikere i dag.  Dave Weckl havde sit gennembrud med Chick Corea. Dean Brown har med sin unikke lyd og sceneoptræden også spillet med bl.a. Marcus Miller, Boz Scags og Brecker Brothers og har markeret sig som en af de mest funky guitarister i dag. George Whitty viser på keyboards, hvorfor han er Grammyvinder, og manden bag mange af Michael Breckers fantastiske udgivelser.

Der venter publikum en aften med jazz af allerhøjeste internationale kvalitet og et stjernehold af et band der efter et års pause fra bandet, har endnu mere spilleglæde end de i forvejen er kendt for – samt ikke mindst et nyt jazz-funky repertoire.

Chris Minh Doky vil på turneen være aktuel med 2 nye albums. “Chris Minh Doky & the Nomads LIVE!” samt soundtracket fra filmen “Detective Downs”.

KOMMENDE BEGIVENHEDER