citybois – Der går ’bois i din by

citybois @ Musikforeningen Bygningen i Køge, torsdag d. 7. april 2016, kl. 19.00

Dato: torsdag 7. april, 2016

Tidspunkt: 19.00

Forsalg: 150 kr. + gebyr

Der går ’bois i din by til april. Citybois spiller på Bygningen¹ og det bliver en fest!

De to kærlige teenagere Anthon og Thor har en evne, som er helt speciel på den danske musikscene: De kan rive deres mange fans med i deres verden og lade dem synge, danse og lege med i et univers fuld af befriende sjov.

Turne med eget materiale
Og snart kan hele landet slå sig løs med dem, når Citybois med fuldt liveband tager på turné og spiller koncerter med deres eget materiale.
Og de kan næsten ikke vente. ”Vi er ved at samle det vildeste ’bois-band og har masser af PAT² ting i ærmet”, fortæller Anthon og Thor begejstret om touren, der vil give endnu flere fans mulighed for at opleve den helt specielle følelse, det er at dele rum med drengene.

Ny og spændende musik på vej
Inden turnéen kan man forvente endnu mere ny, spændende musik fra Citybois, som man vil kunne synge med på sammen med de allerede kendte hits Purple Light og Things We Do. Selv siger Citybois: ”Det kunne gå hen og overgå D’angle³ det her. MEGET Tour D’bois.”

Rejs med
Drengenes glæde over de kommende koncerter kan ikke skjules. Efter hele sommeren at have været support for både Christopher og Burhan G er det nu tid til at træde i fuld karakter med den store milepæl i karrieren, der startede med X Faktor, og som har taget Anthon, Thor og deres fans på mange spændende rejser. Hvis man bare én gang har taget en lille bid ’bois, kan man nemlig slet ikke lade være at rejse med.

FORÆLDRE-ORDBOG: ¹Bygningen = et hyggeligt og trygt sted at komme til koncert, ² PAT = psykopat. Synonymer: fed, cool, sej, ³ D’angle = det ypperste, det aller-vildeste.

KOMMENDE BEGIVENHEDER