COAST (UK)

Dato: fredag 3. februar, 2017

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 210 kr. + gebyr

COAST på Bygningen fredag den 3. februar 2017 kl. 20.00 – support: She’s a Sailor

Sydenglænderne serverer så meget skotsk folkrock, at man skulle tro, at det er løgn! – tidens bedste bud på en fornyelse inden for den populære folkrock tradition

Det engelske folkrock band COAST, nyder overalt større og større anerkendelse! Deres forfriskende bud på fornyelse inden for en genren, hvor bl.a. Runrig i mange år har siddet på tronen, er blevet taget fantastisk godt imod – også af det danske publikum, der bl.a. på Tønder- og Skagen festival og på en lang række spillesteder, har overværet nogle medrivende koncerter.

Mange har siden debuten i 2008, troet bandet var skotsk, men Coast er ´pæreengelske` og kommer fra den engelske kystby Southampton. Det er selvfølgelig deres keltiske tilgang og deres evindelige sammenligning med skotske Runrig, der har givet folk den tanke.

Bandet blev stiftet af frontmand, sanger og guitarist, Paul Eastman i 2007, og året efter debuterede Coast med EP`en ”The Great Crowd”. Første regulære album med titlen ”Coast” udkom i 2009, og i 2011 udkom ”The Turning Stone”, og til foråret 2017 udkommer et splinter nyt album med titlen ”Windmills In The Sky”

The lineup of COAST:
Paul Eastham; vocals, guitar, piano
Chris Barnes; percussion, backing vocals
Andy Murray; electric guitars and backing vocals
Finlay Wells; bass and acoustic guitars
Graeme ‘Mop’ Youngson; drums

KOMMENDE BEGIVENHEDER