Conrad Molden – Testing Something Nyt

Dato: onsdag 14. august, 2024

Tidspunkt: 20.00

Dørene åbner: 19.00

Forsalg: 150 kr.

Num. siddepladser

Giv Conrad Molden en helping hand

“Conrad is tilbage practicing some new jokes and stories before some shows in Europe.

Help Conrad testing jokes for his Danish audience before going to London, Paris, Berlin, Stockholm, Rotterdam and Oslo with his new shows.

Conrad promises an evening of new experimental comedy, lots of laughs and an extremely hyggelig time with one of DK’s best loved engelsk-speaking comedians.

For your help, you get the ticket extremely billig – for just 150 kr.

Conrad Molden er en engelsk standup komiker, der har boet og optrådt i Danmark siden 2012. Folk fra andre nationer tænker altid Nyhavn, Carlsberg og Den Lille Havfrue, når der skal fremhæves noget fra Danmark. Conrad Molden han har boet i Danmark længe nok til at vide, at det i stedet for bør handle om Andreakage, DSB-forsinkelser og at flage med Dannebrog (men kun når det er lyst).

Med humor og glimt i øjet tager han dansk kultur med alt fra flødeboller og Netto til nisser og hygge under kærlig behandling i sit utrættelige forsøg på at forstå os saltlakjrids-elskende, vinterbadende danskere.

Conrad Molden snakker med en skøn og unik omgang danglish, og han tager fat på alle de ting, han lærer af og om os danskere som her testes i et nyt hyggelicious-comedyshow.

KOMMENDE BEGIVENHEDER