CRAZY IVANS på Bygningen Køge – Få billetter!

CRAZY IVANS – Fra Folk - til blues - til rock'n Roll. På Musikforeningen Bygningen i Køge fredag den 12. november kl. 20.00.

Dato: fredag 12. november, 2021

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 185 kr.

Medlemspris: 160 kr.

Siddende

CRAZY IVANS – Fra Folk – til blues – til rock’n Roll. På Musikforeningen Bygningen den 12. november

På den hjemlige klubscene kan vi topfornøje os ved en ny  konstellation – CRAZY IVANS – som tager udgangspunkt i dét, det hele handler om: Glæden ved at spille god musik!

Musikerne, der kan trække på en samlet musikalsk erfaring på knap 200 år, er håndplukket over det ganske land.

Fra Aalborg kommer OLAV POULSEN, der gennem den seneste snes år har høstet stor anerkendelse som en af landets allerbedste slideguitarister. Han bevæger sig ubesværet inden for genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.

I Rønde finder vi den mest solide og utrættelige rytmeguitarist ever: IVAN SAND. Ivan har spillet næsten al tid… Det enkle, ærlige, oprigtige og troværdige, har til alle tider kendetegnet hans virke, der bl. a. har taget inspirationen fra Neil Young til egne nye højder.

I Borup på Midtsjælland residerer SØREN RISLUND som vel nok vel mest kendt for sit 40 årige humoristiske samarbejde med Jan Monrad, -men hallo: Søren var til sin første bluesfestival i 1964 og omtrent samtidigt købte han sin første mundharmonika. Bluesmusikken har aldrig sluppet sit tag i ham siden.

MIK SCHACK fra Utterslev Mose favner vidt: Fra kødgryder i TV over et stort tegnetalent til en af landets bedste vaskebrætspillere. Mik tog fingerbøllene på i midt-70’erne, og begyndte at spille med bl. a. Monrad & Rislund. Mik har til dato krattet i et uoverskueligt antal sammenhænge over det meste af verden.

Repertoiret er de klassiske rock- og bluessange samt værker af egen tilvirkning, -alt fremført med en kompetent glæde… Og husk: Glæden ved at spille god musik mangedobler glæden ved at høre samme…

Olav Poulsen: Slideguitar
Ivan Sand: Guitar, vokal
Søren Rislund: Mundharmonika, vokal
Mik Schack: Vaskebræt, vokal

KOMMENDE BEGIVENHEDER