DAN ANDERSEN PÅ VIPPEN

Dan Andersen på Bygningen fredag d. 15. marts 2019 kl. 20.00

Dato: fredag 15. marts, 2019

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 175 kr. + gebyr

Et nyt stand up show fuld af alvor, lune, sjov og musikalske overraskelser.

Et af de helt store vendepunkter i Dan Andersen’s liv var da han i efteråret 1997 stillede sig op på den udfordrende stand-up scene. Kort tid efter fulgte endnu et, da guitaren kom med, og Dan Andersens Guitarshow var født.

Efter at have optrådt i mere end halvdelen af sit liv, nærmer han sig nu et nyt vendepunkt. Dan bliver 40 år!

Nu skal der kigges tilbage på et liv, hvor han flere gange har stået på vippen og enten forsøgt at holde balancen eller gået til en af siderne.

En ensom folkeskoletid hvor han først fandt rigtige venner, da han opgav at være en af de seje og omfavnede sit liv som nørd.

De turbulente år, hvor han skulle holde balancen gennem en depression og køre fra sin seng på psykiatrisk hospital til scenen og underholde til Novo Nordisk´s firmafest.

I Dan Andersens nye show “På Vippen” kommer vi helt tæt på de tidspunkter hvor det hele er ved at tippe. Fra mødet med den store kærlighed til den helt store sorg, da han midt i livet skal slukke for sin fars respirator.

Et show om aktiv dødshjælp, manglende sexlyst, rollespil, stand up og selvfølgelig hans trofaste følgesvend guitaren. Et vedkommende, personligt og musikalsk show om tunge og lette emner, fortalt på en underholdende og interessant måde, der vækker stor identifikation og grin.

 “Det bliver nok på vippen at dele så personlige ting, men hey, showet bliver jo fremfor alt rygende skægt”  Dan Andersen

KOMMENDE BEGIVENHEDER