Dúné

Dúné på Bygningen i Køge

Dato: torsdag 12. marts, 2015

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 160 kr. + gebyr

Dúné turnerer Danmark til foråret

Dúné, som består af de 3 jyske barndomsvenner, Mattias Kolstrup, Ole Bjørn og Piotrek Wasilewski, er berygtede for deres eksplosive og gennemførte liveoptrædener, som gang på gang har resulteret i udsolgte koncerter i både Danmark og Europa.

”Det føles egentlig, som om vi lige er vendt hjem fra en fantastisk sommertour, men det kribler allerede i fingrene for at komme på landevejen igen. Det er på scenen, vi har det allerbedst!” udtaler bassist Piotrek Wasilewski.

Dúné lover ny musik. ”Vi tør endnu ikke komme med en release dato for vores nye materiale, men vi kan da godt afsløre, at vi i øjeblikket bruger vores tid i studiet, og har gjort det i en længere periode” udtaler forsanger Mattias Kolstrup.

Når Dúné giver koncerter i Tyskland til november, foregår det som opvarmning for den tyske rockgruppe Jennifer Rostock, hvis nye album, ”Schlaflos”, røg direkte op som nr. 2 på de tyske hitlister. Det betyder derfor, at det er Dúné, der hver aften åbner festerne foran 2.000 mennesker på de tyske scener.

KOMMENDE BEGIVENHEDER