Ester Brohus m. Band

Ester Brohus tilbage på Bygningen med sit dejlige band, fredag d. 16. februar kl. 20.00

Dato: fredag 16. februar, 2018

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 195 kr. + gebyr

Ester Brohus tilbage på Bygningen med sit dejlige band, fredag d. 16. februar kl. 20.00.

Country musikkens Hjerter Dame, Ester Brohus, udgav sit 10. album “Game for the Gamblers” den 22. januar 2016. Og allerede et år efter – ultimo januar 2017 – var Ester Brohus igen klar med et nyt udspil; singlen “Will You Miss Me”. Singlen er en forløber til et helt nyt album, der forventes ude i november 2017.

Ester Brohus’ musik er fyldt med skæbnefortællinger og gang på gang sætter hun nye standarder for, hvad det vil sige at være sangskriver i Danmark.

På det kommende album (som udkommer sidst i 2017), reflekterer hun over hele sit musikalske liv. Singlens eftertænksomme linjer bliver hurtigt afløst af nutidens påmindelse af glæden ved at spille, det trofaste publikum og de mange gode folk, som Ester fortæller, at hun har omkring sig: “Har man musikken i sit liv, er det meningen, at andre skal nyde godt af det. Jeg har en stærk fornemmelse af, det kommer til at vare så længe, jeg formår at stå oprejst”.

Med et utal af nomineringer og modtagne grammys har Ester Brohus bevist, at hun er en af Danmarks helt store sangskrivere. (Senest blev Ester Brohus i 2005 nomineret til en Grammy i kategorien Årets Danske Country album).

Ester Brohus har i sin 30-årige karriere fundet inspiration til sine numre gennem de mange skæbner, hun har mødt på sin vej. Esters 10. album binder en række skæbnefortællinger sammen i et unikt og udfordrende musikalsk univers, hvor hun med stædighed holder fast i sine rødder og musikalske udtryk: Americana country og folkrock.

KOMMENDE BEGIVENHEDER