Folkeklubben

Folkeklubben - Popsang til den tænkende hjerne og det bankende hjerte på Bygningen lørdag d. 4. Marts 2017

Dato: lørdag 4. marts, 2017

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 210 kr. + gebyr

Popsang til den tænkende hjerne og det bankende hjerte fra Folkeklubben på Bygningen lørdag d. 4. Marts 2017

Folkeklubben udsendte d. 26. august 2016 deres tredje album “Slå flint!”, en plade der fuldender en trilogi, som startede med “Nye Tider” i 2013 og “Danmarksfilm” i 2014.

Det er musik og tekst, der tager stilling til den verden, som vers og omkvæd skal genlyde i.

Inspireret af den ikoniske tennishelt Torben Ulrich og hans frisættende filosofi om at gå efter det perfekte slag i stedet for at tænke på sejr eller nederlag, er Folkeklubben gået efter at lave dén frigjorte og legende plade, som kun erfaringen fra efterhånden 600 koncerter rundt i landet giver.

Førstesinglen “Overlæge Jacobsen” har været 30 år undervejs, mens de fleste sange på albummet er skrevet og indspillet under en heftig turné aktivitet, der har spændt vidt, fra sognegårde, kroer og musikforeninger over rockklubber, spillesteder og festivaller. Det er rendyrket folk, store (p)opsange samt hårdtslående rock’n’roll, bundet sammen af dét tekstunivers, der umiskendeligt er Folkeklubbens.

Stor Danmarksturné – uden galskab, ingen lidenskab!

På debutalbummet “Nye Tider” delte sange som ”Fedterøv” og “For Pengene” lussinger ud på spillesteder og radioer landet over. På 2’eren “Danmarksfilm” tog bandet den snørklede vej ud i et Danmark, der spænder fra Dybbøl i syd til den fiktive Rimmerby Strand i nord. Over Bagenkop Havn og værtshuset på Vesterbro til Djævlebakken ved Psykiatrisk Hospital i Aarhus: ”Det er smukt. Det er større end du troede. Det er godt for det, der er oppe i dit hoved.”

Koncerten på Bygningen er, under mottoet ’uden galskab, ingen lidenskab’ en del af en stort anlagt “Slå flint!”-tour Danmark rundt.

Fang dem hvis du kan!

KOMMENDE BEGIVENHEDER