Foredrag: The boss – Bruce Springsteen

Musiker Jens Unmack og musikanmelder Henrik Queitsch fortæller om deres forhold til den amerikanske rockmusiker Bruce Springsteens musik og liv.

Dato: tirsdag 25. april, 2017

Tidspunkt: 19.00 - 21-00

Forsalg: 80 kr. + gebyr

Musiker Jens Unmack og musikanmelder Henrik Queitsch fortæller om deres forhold til den amerikanske rockmusiker Bruce Springsteens musik og liv.

Dette sker i anledning af de seneste udgivelser fra Bruce Springsteen: Selvbiografien ”Born To Run” og det tilhørende opsamlingsalbum ”Chapter And Verse”

Rørende selvbiografi
Samtidig med selvbiografien udsendte Bruce Springsteen opsamlingsalbummet ”Chapter & Verse” med 18 sange, særligt udvalgt af ”Bossen” selv. Heraf er fem ikke tidligere udgivet og numrene spænder fra hans tidligste indspilninger i 1966 og frem til 2012. Albummet er på den måde et akkompagnement til bogen.

Bruce Springsteens selvbiografi har fået fremragende anmeldelser over hele linjen. Bogen er blevet til over syv år og Springsteen tager læseren med på en rejse gennem sit liv, der, udover berømmelse og stor musikalsk anerkendelse, har været præget af angst, depressioner og hård selvkritik. Med sine koncerter indvier han sit publikum i sine historier med en livsenergi, der står i kontrast til det meget private menneske, man møder i bogen. Her giver han til gengæld håb videre for, at det er muligt at klare sig igennem et liv med psykiske lidelser.

Store oplevelser og de allerbedste numre
Henrik Queitsch og Jens Unmack er hver i sær to danske musikprofiler og har på hver deres måde været toneangivende i det danske musiklandskab gennem mange år. Jens Unmack bl.a. som forsanger i bandet Love Shop og Henrik Queitsch som musikkritiker og forfatter.
Her fortæller de om deres oplevelser af og med Bruce Springsteen. Efter snakken spiller de deres yndlingsnumre, og der bliver også plads til spørgsmål fra publikum.

Mikrofonen
MikroFonen er et lokalt samarbejde mellem Musikforeningen Bygningen, Teaterbygningen, Køge Musikskole og KøgeBibliotekerne, og arrangementet er støttet af Køge Kommunes Kulturpulje.

Ungdomsrabat: Unge under 25 år og studerende kan købe ungdomsbillet.

KOMMENDE BEGIVENHEDER