Go Go Berlin + support Julie Ellinor

Go Go Berlin på Musikforeningen Bygningen i Køge den 5. november kl. 20.00

Dato: fredag 5. november, 2021

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 220 kr.

Medlemspris: 195 kr.

Go Go Berlin + support Julie Ellinor på Bygningen i Køge den 5. november kl. 20.00.

Det alternative indie rock ensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live acts på den danske scene.
Ikke nok med det, så har bandet også skabt sig et solidt omdømme i udlandet gennem flere års ustoppelig tour aktivitet i lande som Tyskland, Schweiz, Østrig, Holland, Belgien, USA, Indien og Kina.

I september 2019 præsenterede Go Go Berlin et musikalsk hamskifte på albummet ”The Ocean”, der viste en mørkere, mere elektronisk og ”clubbet” version af bandet.
Albummet blev belønnet med en fem stjernes anmeldelse i Gaffa og 4 singler i rotation på DR P4 og P6.

Bandet har brugt tiden under Covid-19 lockdown på at indspille og udgive EP’en: ”Lyfe” der medførte 2 singler i rotation på DR P4. Bandet lover allerede, at der er mere ny musik på vej i løbet af 2021 og er nu mere end klar til at vende tilbage på de danske scener med masser af ny musik på sætlisten.

Support: Julie Ellinor 

Go Go Berlin har Julie Ellinor med som support når de besøger Musikforeningen Bygningen fredag den 5. november.

Julie Ellinor er en dansk kvindelig artist, som har en nerve og ærlighed i sine sange, der fanger din opmærksomhed. Det er alternativ pop med upolerede kanter, som hun nu er klar til at tage med sig rundt i landet. Ellinor fortæller: ”Jeg begyndte at spille koncerter, lang tid før jeg begyndte at tage i et studie og indspille min musik, så det er på mange måder mit trygge element. Jeg føler mig allermest i live, når jeg står på en scene, og jeg glæder mig så vanvittigt meget til at komme ud og se folk i øjnene rundt omkring i Danmark”.

Ellinor besidder en stemme med en både åndelig og lydmæssig dybde, der trækker på forældrenes pladesamling (Stevie Nicks, Carole King), og som klangmæssigt er i familie med stærke danske sangerinder som Kira Skov og Tina Dickow. Men hun er naturligvis helt sin egen og midt i en rivende udvikling, der kun går én vej.

Julie Ellinor er lige nu aktuel med singlen ”Disarray”, der må siges for alvor at have introduceret den spirende artist for den brede befolkning. ”Disarray” røg direkte i rotation på DR P3 og blev Ugens Uundgåelige, men også P4 og P6 Beat har kastet deres kærlighed over den minimalistiske og mørke popsang. Et scenarie der vidner om en artist der er kommet for at blive.

I efteråret 2020 udgav hun singlen ”Oblivion”, som blev spillet heftigt på P6 Beat og fik flotte ord med på vejen fra Girls Are Awesome. Kort efter udkom hendes EP ”Flares in the Dark”, som er en personlig fortælling om fem forskellige følelsesstadier i en eksistentiel krise.
Nu er Julie Ellinor klar til at spille sit foreløbige bagkatalog live, når hun tager sin grønne Fender Stratocaster med på landevejen, men publikum vil også kunne se frem til helt ny musik. Hun er nemlig ved at lægge sidste hånd på sin anden EP, der forventes udgivet i starten af 2022.

 

KOMMENDE BEGIVENHEDER