Hverdagens Helte – Aflyst!

Hverdagens Helte på Bygningen i Køge, lørdag d. 12. november 2016 kl. 20.00

Dato: lørdag 12. november, 2016

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 150 kr. + gebyr

Koncerten med Hverdagens Helte på lørdag den 12. november er desværre aflyst.

Hverdagens Helte: Dansk Folk Pop anno 2016 på Bygningen i Køge.

Tre stærke stemmer, tre garvede musikere, tre voksne mænd med hver deres bagage i livet. Til sammen danner dette rammen om et nyt, unikt musikalsk foretagende med rødder i det århusianske ved navn ”Hverdagens Helte”.
Bag Hverdagens Helte står Kim Munk og Mads Tønder, som har slået deres folder i The Broken Beats, og Søren Zahle, der bl.a. også gør sig som guitarist for Peter Sommer. Nu har de tre slået pjalterne sammen med nærværende og autentisk, dansksproget musik for øje.

I grænselandet mellem folk og pop – med en snert af elektronik – skriver Hverdagens Helte ørehængende sange med udgangspunkt i kærligheden, i livet og virkelige historier fra landevejen. Trioen udkommer i januar 2016, efter over et års arbejde og finpudsning i studiet, med debuten ”Der Sker Noget Om Lidt”, som bl.a. indeholder sommersinglen ”Vejlefjord”, der blev spillet flittigt på landets P4. ”Heltene” har tidligere også modtaget stor ros af de danske musikmedier for deres live-optræden, hvor bl.a. GAFFA skriver: “Med dagens smukkeste guitarlyd, dejlige dansksprogede tekster og en klassisk feel-good stemning var det en perfekt start på dagen.”

Hverdagens Helte har fødderne plantet solidt i dansk musiktradition, og drager således stærke paralleller til en række ikoniske, danske artister. Nummeret ”Blikdåse Drøm” er ligeledes skrevet helt tilbage i 1978 af Mads Tønders far, John Tønder, men aldrig tidligere udgivet.

Trioen retter dog blikket fremad i deres musik, hvor de klassiske sangskriverdyder nyfortolkes i et tidssvarende lydbillede. Hverdagens Helte er dansk folk-pop anno 2016.

KOMMENDE BEGIVENHEDER