Jazz Talk – med Henrik Wollsgaard-Iversen og Niels Christensen

Jazz Talk - med Henrik Wollsgaard-Iversen og Niels Christensen til Midsommerjazz 2019 i Køge - Lørdag d. 22. juni kl. 18.30 – 19.55

Dato: lørdag 22. juni, 2019

Tidspunkt: 18.30

Henrik Wollsgaard-Iversen afløser Jørgen Emborg Christensen, der har aflyst pga. sygdom.

Jazz Talk – med Henrik Wollsgaard-Iversen og Niels Christensen til Midsommerjazz 2019 i Køge – Lørdag d. 22. juni kl. 18.30 – 19.55

Journalisten, tv-, og radiomanden Henrik Henrik Wollsgaard-Iversen og musikkonsulenten m.m. Niels Christensen vil smide fed musik i hovedet på hinanden og fortælle anekdoter og andre mere eller mindre sande historier, samlet sammen gennem to lange liv i den danske og internationale jazz. Vær også forberedt på at høre både kendte og ukendte udgaver af d’herrers yndlingsmusik, overraskende live-optagelser af ikoniske jazzmusikere, out-takes fra pladeindspilninger, plus hvad der ellers kan findes frem fra gemmerne.

Om Henrik Henrik Wollsgaard-Iversen: Leder af DRs underholdningsafdeling i 70erne og 80erne dengang den var virkelig underholdende, og han var manden bag mange af DRs største underholdningssucceser. Duke Ellington-ekspert og ven med mange af de herboende amerikanske jazzmusikere i ”gamle dage”. Laver programmer om al mulig jazz for Radio Jazz. Har skrevet bøger om jazz og om Montmartre i Store Regnegade. Har et righoldigt arkiv af underholdende historier fra et langt liv i jazzen.

Om Niels Christensen: Freelance musikkonsulent, musikalsk leder af Montmartre i Nørregade 1976-89, arrangør af koncerter i Det Kgl. Danske Haveselskab, musikproducent på Dunkers Kulturhus, Helsingborg, jazzkurator på Kulturværftet / Toldkammeret i Helsingør m.m.m. Laver programmer om swingjazz for Radio Jazz. Har skrevet bøgerne Montmartre i Nørregade, Rugsted/Kreutzfeldt – Kom tilfældigvis forbi og Ama’r nr. 1 om rock på Ama’r.

Arrangementet er en del af”Midsommerjazz 2019” og der er GRATIS adgang

 

KOMMENDE BEGIVENHEDER