Jesper Thilo Kvartet på Bygningen

Jesper Thilo Kvartet på Musikforeningen Bygningen i Køge fredag d. 14. februar 2020 kl. 20.00

Dato: fredag 14. februar, 2020

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 200 kr. + gebyr

Medlemspris: 175 kr. + gebyr

Bemærk! Koncerten afholdes på:
Musikcaféen på Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge

Jesper Thilo Kvartet på Musikforeningen Bygningen fredag d. 14. februar 2020 kl. 20.00

Jesper Thilo (tenorsax), Søren Kristiansen (piano), Daniel Franck (bas), Frands Rifbjerg (trommer).

Tenorsaxofonisten Jesper Thilo har altid været der. Han er nærmest blevet synonym med begrebet jazz i Danmark. Og det er han stolt af. Jesper Thilo har også været “mr. Tenorsax” i Danmark det meste af et halvt århundrede. Og det er han sikkert lige så stolt af.

Uanset hvilket format Thilo bevæger sig i formår han at gøre det samlede musikalske udtryk til sit. Bedst befinder han sig i mainstream-jazzen og få kan som Jesper Thilo formidle glæden fra og ved denne gyldne genre som han. Og endnu færre behersker alle de omkringliggende genrer med en tilsvarende autoritet.

Her møder vi Jesper Thilo i hans foretrukne format og med hans faste gruppe. Tre musikere, der har samme musikalske indgangsvinkel som kapelmesteren og som forstår og formår at backe ham optimalt.

Vi kommer hele vejen rundt i mainstream-jazzens indtagende univers; fra heftige up-tempo over kodylt swingende medium-tempo til de indsmigrende ballader. Alt sammen leveret af musikere, der lever med og i musikken og som derfor altid giver publikum det bedste fra alle hylder.

Se frem til en aften hvor musikglæde, store smil og fingerknips på 2 og 4 i takten finder sammen i fælles jubel.

KOMMENDE BEGIVENHEDER