Julerock med Hardinger Band & Køge All Stars

Hardinger Band på Musikforeningen Bygningen i Køge 2. juledag 2017

Dato: tirsdag 26. december, 2017

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 280 kr. + gebyr

2. juledags rockbrag på Bygningen

Der er lagt op til strålende humør og høj fællessang når Hardinger Band og Køge All stars indtager scenen på Teaterbygningen til Julerock, 2. Juledag 2017

Hardinger Band

Det bli’r ikke mere ægte! En stak af gamle Shu-Bi-Dua-medlemmer er sammen med guitaristen B-Joe og trommeslager Flemming Olsen klar til at fyre den af med de allerbedste, fedeste og sjoveste kæmpehits fra det omfattende Shu-Bi-Dua katalog.

Oplev bl.a. ‘Hvalen Hvalborg’, ‘Fed Rock’, ‘Nam Nam’, ‘Coffeville’ serveret med power og energi af et af Danmarks bedste livebands – og forbered dig på et veritabelt rockfyrværkeri krydret med fællessang og masser af nostalgi. Der er syng-med-hits for alle pengene, når dette fantastiske orkester leverer stribevis af klassikere serveret på den helt rigtige måde.

Køge All Stars

Køge All Stars på Musikforeningen Bygningen i Køge 2. juledag 2017 til Julerock

Køge All Stars består af top professionelle musikere fra de landskendte Køgebands: Paradox, der blev kåret som verdensmestre i Rock i Tokyo 1991, Morning og Masters.

Køge All Stars spiller tidens største hits fra 60’erne, 70’erne og 80’erne, bl.a. TOTO, Police, Bruce Springsteen, Doobie Brothers, Queen, Bob Marley, Elvis Presley, The Beatles, Gasolin, Bryan Adams, Earth Wind & Fire og alle de andre fede.

Når Køge All Stars spiller, er dansegulvet altid proppet med danseglade publikums, der skråler med på alle deres yndlingssange. Glæd dig til en aften med intens hygge og masser af god musik.

KOMMENDE BEGIVENHEDER