Julie Berthelsen “Et tilbageblik”

Velkommen til et tilbageblik med Julie Berthelsen, og en ganske særlig aften i Musikforeningen Bygningen fredag den 22. marts 2019.

Dato: fredag 22. marts, 2019

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 220 kr. + gebyr

Julie Berthelsen – “Et tilbageblik” – Akustisk 15 års jubilæums tour

Julie Berthelsen byder velkommen til en intim, nærværende og ærlig koncert, hvor hun sammen med sine to musikere, vil spille alle ‘de gode gamle sange’ fra hendes debut album “Home” som udkom tilbage i 2003.

I 2018 havde hun dermed 15 års jubilæum, og netop 2018 har hun brugt på at finde både tid men også indhold til sit nye kommende album, som kommer på gaden medio 2019.

Derfor vil denne akustiske jubilæums koncert naturligvis også præsentere et par nye sange. Det er efterhånden mange år siden at Julie selv har sunget mange af de sange der er at finde på debutalbummet, og hun glæder sig rigtig meget. Desuden er det jo et kig tilbage til en tid der var vild og fantastisk og som til denne tour derfor har en del fortællinger med sig. Og mange minder. Alle sangene kommer fra en tid der var ny og spændende for Julie og alle sangene kommer med hver deres historie. “Jeg vil bare så gerne fejre mit jubilæum og en ting er naturligvis at udkomme med noget nyt, men jeg vil også gerne synge det gamle album for mit publikum som i den grad husker mig fra dengang.

Jeg ser frem til at fortælle om en tid fra en personlig synsvinkel og synge de sange, som mange nok vil kunne huske, men heller ikke har hørt længe. Jeg vil gerne dele mit jubilæum med mit publikum – det var trods alt aldrig gået uden dem. Så det er vel også en slags “TAK” for de sidste 15 år, og lad mig håbe på 15 flere”, siger Julie.

Velkommen til et tilbageblik med Julie, og en ganske særlig aften i Musikforeningen Bygningen fredag d. 22. marts 2019.

KOMMENDE BEGIVENHEDER