Kim Larsen & Kjukken – Aflyst!

Kim Larsen & Kjukken på Musikforeningen Bygningen, torsdag den 18. januar 2018 kl. 20.00.

Dato: torsdag 18. januar, 2018

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 375 kr. + gebyr

Kim Larsen & Kjukken bobler fortsat af spilleglæde og besøger derfor fra starten af 2018 en række af de danske klubber, som bandet elsker at spille på.

Så derfor har vi selvfølgelig Kim Larsen på plakaten på Musikforeningen Bygningen, torsdag den 18. januar 2018 kl. 20.00.

Til koncerterne vil Kim Larsen & Kjukken lufte store sange og små perler fra Larsens enorme sangkatalog, der strækker sig helt tilbage fra Gasolin’-dagene i starten af 1970’erne og op til det seneste album – Øst For Vesterled – der udkom i april 2017.

Anmelderne var begejstrede for de 12 helt nye, håndspillede numre og kaldte Øst For Vesterled for Larsens stærkeste udgivelse i mange år. Singleudspillene – Moder Jord og Nostalgi – er da også allerede blevet populære sange blandt publikum til koncerterne.

KJUKKEN I FORRYGENDE FORM

Kim Larsen fandt sine spillekammerater i Kjukken i Odense for mere end 20 år siden.

Orkestret – som på de seneste turnéer i både Danmark, Sverige og Norge har vist, at de er i forrygende spilleform – består i dag af Karsten Skovgaard (guitar), Jørn ’Ørn’ Jeppesen (guitar), Jesper Haugaard (bas) og Jens Langhorn (trommer).

KOMMENDE BEGIVENHEDER