Kim Schwartz Trio

Kim Schwartz på bygningen køge 2014

Dato: lørdag 25. januar, 2014

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 185 kr. + gebyr

Håndbog For Kærester – Kim Schwartz udgiver nyt dansk album d. 28 oktober 2013.

”Jeg har prøvet det meste og gået min egen vej. Jeg har det som de fleste, det kan være svært at finde vej”, konkluderer Kim Schwartz i en af sine sange på det nye album Håndbog For Kærester, der udkommer d. 28 oktober 2013.
Håndbog For Kærester indeholder 13 nye danske sange, der alle er skrevet ud fra Kims egne oplevelser og iagttagelser gennem livet, med overvejende fokus på kærligheden, parforholdet, livet og døden og det der ligger midt imellem.

Sangeren og sangskriveren Kim Schwartz er så småt ved at blive voksen og med hjerteblod har han skrevet og indspillet Håndbog For Kærester over de sidste 4-5 år. Produktionen er indspillet på god gammeldags facon og der er ikke sparet på noget her. Spilleglæde, udvikling, tilstedeværelse og nærvær, synes at være de vigtigste grundsten i dette album og ved sin side har Kim Schwartz igennem hele processen haft guitarist og producer Jens Runge som en uvurderlig støtte og dedikeret samarbejdspartner.

“Der synes at blæse en vind af længsel og trang til forandring blandt folk generelt. Jeg fornemmer at de fleste rent faktisk har lyst til at fordybe sig, men de har desværre også alt for travlt. Tiden kalder mere og mere på nærvær og tilstedeværelse og det går egentlig meget godt i tråd med der hvor jeg selv er i mit liv netop nu. Jeg er nu klar med Håndbog For Kærester som forhåbentlig udover, at den også kan bruges af andre, skal være med til at minde mig selv om, hvor vigtigt det er, at vi som mennesker hele tiden arbejder på at blive bedre til at acceptere, kommunikere, elske og tilgive”, siger Kim Schwartz

”Så hvis ikke du har travlt og sir du ska’ gå. Så får du en sang om det jeg tænker på”.

KOMMENDE BEGIVENHEDER