Køge Blues Festival 2022 – Få billetter!

Køge Blues Festival 2022 på Musikforeningen Bygningen i Køge

Dato: lørdag 19. marts, 2022

Tidspunkt: 12.00

Dørene åbner: 11.00

Forsalg: 270 kr.

Medlemspris: 245 kr.

Køge Blues Festival 2022 på Musikforeningen Bygningen den 19. marts 2022.

Knudsen & Boysen, Beggars Blue, Skars Blues Band og Copenhagen blues band på Musikforeningen Bygningen i Køge den 19. marts 2022 kl. 12.00

Knudsen & Boysen

Det er blues så det batter, med to originale danske bluesambassadører.
Piano og Guitar var engang en meget populær duo i amerikansk blues – tænk bare på Leroy Carr og Scrapper Blackwell som alle, med kendskab til tidligere tiders blues må have stødt på – og hvad med Otis Spann i selskab med Robert Lockwood Jr. –

Ronni Boysen (g) og Hans Knudsen (piano/voc) har taget traditionen op, og tager publikum med til en gang strenge- og tangentleg – både festligt og inderligt.

Besætning:
Hans Knudsen (piano/voc) og Ronni Boysen (g)

Beggars Blue

Det danske bluesband, Beggars Blue, består af frontmand, guitarist og sanger Jan Edvard, samt rytmegruppen med Casper Bue på bas og Jan Hvingel på trommer. Bandet har arbejdet og turneret sammen i over 20 år. Bandet har siden udgivet 3 albums, og etableret en solid fan base i Danmark og andre dele af Skandinavien. Musikerne er veteraner på den danske musikscene, og har optrådt med et hav af live shows i Danmark og Norge, med fundamentet i bluesmusikken som er tydelig.

Skars Blues Band

Skar’s Blues Band består af en flok erfarne herrer, der igennem de sidste 30 år hver især har slået deres folder på den danske musikscene i mange forskellige sammenhænge.

Bandet er centreret om dets navngiver, vokalist og guitarist Lars Skar, som blandt andet har en fortid i “Gitte Naur Band” og ”Jo Jo Dots”. Desuden medvirker Henrik Stilhof, guitar (jazzeriet, Nöhr, m.fl.), Rene Eriksen, bas (Kapt. Hoffers, m.fl.) og Jesper Bo Nielsen, trommer (Rocazino). 

Copenhagen blues band

– et forrygende mix af blues, country, sydstats-rock – og meget, meget mere! Genforenet efter 30 år. Dengang på plakaten med Meat Loaf og B.B. King, nu endelig på scenen igen i den legendariske version – med al den energi og tyngde, som kun et rigtigt band kan levere. Siden 1980 har Copenhagen Blues Band været et af de stærkeste lokomotiver på den danske blues-scene. Det trækker stadig for fuld kraft!

Du kan desuden tilkøbe 3 håndmadder + 1 alm. Øl/vand når du bestiller dine billetter til Køge Blues Festival, og glemte du det i første omgang kan du købe dem her: Håndmadder

KOMMENDE BEGIVENHEDER