Køge Blues Festival – Efterår 2022

Køge Blues Festival indtager Musikforeningen Bygningen den 29. oktober 2022, med nogle af de største danske og svenske bluesnavne.

Dato: lørdag 29. oktober, 2022

Tidspunkt: 12.00

Dørene åbner: 11.30

Forsalg: 270 kr.

Unum. siddepladser

Traditionen tro indtager Køge Blues Festival Teaterbygningen – denne gang den 29. oktober 2022, og med nogle af de største danske og svenske bluesnavne.

Vi skal møde ”Frank White & Christian Frank ”som inddrager publikum i deres mangeårige venskab og fælles interesse for bluesmusikken og fremfører fortolkninger af blandt andet Ray Charles, John Lee, Howlin Wolf og Muddy Waters.

Så kan vi opleve ”BackBone Blues” som har rødder i bluesmusiken med stor inspiration fra blandt andre Steve Ray, Collins og B.B. King samt rock & soul klassikerne. Med deres energifulde drive og groove, leverer de varen hver gang.

Derefter skal vi se og høre ”Rasmus Hedebo Blues Trio” som er et par af Danmarks mest rutinerede musikere. Rasmus Hedebo har i en årrække været kapelmester, turneret og indspillet med navne som Johnny Logan og Lars H.U.G.. Gennem tiden har han stået ved siden af mange forskellige artister med hans ekvilibristiske guitarspil, stærke vokal og karismatiske sceneoptræden. Med i sin trio har han Esben Duus (trommer) og Rune Holberg (bas).

Afslutningsvis spiller svenske ”Kokomo Kings” vindere af ”The Blues Lounge Radioshow” – Band of the year 2018”.
Tag en stor spand upoleret Mississipi juke joint boogie og bland det med en spand tilbagelænet home blues. Tilsæt en kop sump-pop, en spiseskefuld hillbilly og et pund profant, ekstatisk evangelium, og så får du Kokomo Kings.

Køge Blues Festival: Lørdag 29. oktober kl. 12.00
Dørene åbner: 11.30
Unummerede siddeplaser: 270 kr.
Der kan tilkøbes tre håndmadder + en alm. øl/vand for 120 kr.

KOMMENDE BEGIVENHEDER