L.O.C. + support Barbera Moleko – Udsolgt!

Dato: fredag 16. november, 2012

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 295 kr. inkl. gebyr

Nu er L.O.C. klar med sin karrieres mest omfattende landsdækkende turné og med nyt album i bagagen.

PRESTIGE PARANOIA TOUR indeholder en sund blanding af byer ’Bangeren’ har spillet før samt en vifte af nye steder. Størrelsesmæssigt rangerer stederne fra 400 til 4000 i kapacitet så det bliver så bredtfavnende som det overhovedet er muligt og er derfor lige i L.O.C. – ånden.

Liam O’Connor siger det meget præcist selv: ”Live går man fuld cirkel med det man har skabt, fordybet sig i og pudset til flere måneder i et mørkt studie. Så min absolut største kærlighed vil altid være at fremføre min musik, og se den blive til noget større i selskab med publikum. For at sige det helt kort; så glæder jeg mig helt fucking sindssygt meget!”

Barbera Moleko

Support til L.O.C koncerten på Bygningen BARBARA MOLEKO er halv dansk / halv sydafrikansk og er en utroligt talentfuld r’n’b sangerinde på den danske scene hvor lige netop dén slags er et sjældent syn. Hele sidste år har hun arbejdet på at færddiggøre sit debut-album sammen med Madness4Real og És (bl.a. producer-teamet bag L.O.C.) og det har release lige om hjørnet – nemlig mandag den 17. september (SONY Music) hvor 2. singlen også har air-date. Netop nu er hun både aktuel med sin 1. single “Gå En Tur” med en forfriskende video der kan ses her: http://www.youtube.com/watch?v=WwG9of7EUi0. Derudover har hun leveret hooket på den aktulle L.O.C. single “Helt Min Egen” med en ligeså vild video (http://www.youtube.com/watch?v=dP6EkoXM-uo)!

BARBARA MOLEKO er en ekstraordinær performer med et nærver og en scene-attitude der matcher. Musikken er et solidt mashup af let hiphop møder triphop inspireret pop med Barbaras karismatiske stemme og skæve tekster – alt sammen lagt på toppen af utroligt stærke produkioner.

LINK:FACEBOOK: http://www.facebook.com/BarbaraMoleko

De seneste 5 uger har alle danskere kunne hente L.O.C.s aktuelle album Prestige, Paranoia, Persona Vol. 1. ganske gratis fra TDC’s platforme. Det er der i skrivende stund ikke mindre end 300.000, der har benyttet sig af. Kampagnen har genereret over 350.000 visninger på tdc.dk og er blevet delt mere end 10.000 gange på Facebook. Nu er TDC’s download kampagne slut og den har været en overvældende succes på alle parametre – både for TDC, L.O.C. og ikke mindst de mange fans, der har fået musikken gratis.

Turnéen kommer til at favne både det nye album samt hele 13 års album-, demo-, feature-og EP-udgivelser. En garanteret setliste af format.

KOMMENDE BEGIVENHEDER