Laura Mo – Live på Bygningen

Sanger, sangskriver og musiker Laura Mo på Musikforeningen Bygningen i Køge den 3. november kl. 20.00

Dato: lørdag 3. november, 2018

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 160 kr. + gebyr

Gennembrud for den nordjyske sanger, sangskriver og musiker Laura Mo, der gæster Musikforeningen Bygningen den 3. november.

På forunderlig vis, lykkes det altid for Laura Mo, at nå utroligt tæt på sit publikum. Hun formår, under hele sin koncert, at holde hele salen i et kærligt jerngreb. Dette uanset om man oplever Laura som solist eller hun optræder med sit band. Laura Mo er en virkelig original artist, og hendes koncerter er på samme måde en ret enestående oplevelse, som man efterfølgende nok aldrig helt kan ryste af sig.

Laura Mo spiller bl.a. guitar, 5-strenget banjo, klaver, stortromme og synger. Sangene er på dansk og imellem numrene, er der altid plads til historier og spontane indfald. Hun startede med at spille på barer og caféer i Vendsyssel, hvor hun er født og opvokset. Men selv om rødderne er forankret i det nordjyske, er hun en berejst lady med hang til især amerikanske highways, som hun mange gange har cruiset. Kærligheden til de amerikanske rødder skinner igennem i Lauras optræden, hvor musikken har strejf af rhythm and blues, ubekymrethed og længsel. Lyrikken er dansk og underfundig.

Lige nu storhitter Laura med sin første single ”STEPPEBRAND” fra det kommende album af samme navn.
STEPPEBRAND er lige nu blandt de sange som spilles allermest på DR P4

Laura Mo Band består af Laura, på vokal og et hav af forskellige instrumenter, samt bassist og guitarist.

KOMMENDE BEGIVENHEDER