Linda P’s hovedpine? – UDSOLGT

linda ps hovedpine show 2013

Dato: torsdag 20. marts, 2014

Tidspunkt: 19.00

Forsalg: 270.00 + gebyrer

Der er stadig få billetter tilbage til showet, der er flyttet til den 20/3-2014

I Linda P’s 3. show, er det slut med at stå på de skrå brædder. Denne gang gennemprygler farcens, komikkens og lystspillets dronning den stakkels scene, og efterlader den som pindebrænde. For Linda har fået nok! En altopslugende hovedpine fylder langt de fleste af hendes vågne timer og med vantro harme, harcelerer hun sig igennem livets ulidelige latterlighed.

 Der er sket en del indenfor det sidste års tid, der har givet mig hovedpine. Det kan være små irritationsmomenter i løbet af dagligdagen, der ikke var der før. Og det at have kastet sig ud i noget, der hører voksenlivet til. F.eks. kan det godt give hovedpine at blive gift. Er der noget, der kan give mere hovedpine end dét? Ja, at blive gift med en pige. Der er ligesom dobbelt op på hovedpine for mig…

Sådan siger Linda P selv om afsættet for sit nye show. Det er tydeligt, hvordan den fysiske komik har fået mere plads siden starten i 2004. Med hovedroller i teaterstykker som ”Linda P på Bjerget” og ”En tjener for to” er det åbenlyst, at Linda formår at kombinere gøgl og knivskarp satire på en helt unik måde, så nærværet og ærligheden består. Som i de foregående shows er Linda ikke bange for at indrømme alt det, hun er knapt så stolt af. Denne gang driver hovedpinen hende dog til at gå skridtet videre.

Vi er med, når Linda P tager mod til sig og ser om bagved scenetæppet, hvor alt det private rod og kaos, hun har forsøgt at fortrænge, har ligget godt skjult for både hendes eget og offentlighedens skarpe blik. Og når hun så oven i købet sætter sig for at hive hele lortet ind på scenen og sortere det for øjnene af publikum, får man virkelig lyst til at forære hende en hel kasse Panodiler.

Kan Linda P vise sig så sårbar og samtidig få latteren til at rulle gennem salen? Kan hun få grinet, sorgen og smerten til at gå op i en højere enhed?

Det er heldigvis ikke jeres hovedpine, men Linda P´s!

KOMMENDE BEGIVENHEDER