Lis Sørensen på Bygningen i Køge – UDSOLGT!

Lis Sørensen på Musikforeningen Bygningen i Køge, fredag d. 16. november kl. 20.00.

Dato: fredag 16. november, 2018

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 330 + gebyr

Lis Sørensen er en af Danmarks mest eftertragtede sangerinder! – og kommer tilbage på BYGNINGEN, fredag d. 16. november kl. 20.00.

Her er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier og nye forrygende, stærke numre fra det anmelderroste album ’Bedre Tider’. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Lis Sørensen er lige nu højaktuel i Toppen af Poppen og er mere end klar til at indtage scenerne. Med sig bringer hun en af Danmarks stærkeste bandopsætninger:
• Jonas Krag
• Mikkel Riber
• Steen Rasmussen
• Mads Michelsen

KOMMENDE BEGIVENHEDER