Lis Sørensen – Udsolgt!

Lis Sørensen med Band spiller på Musikforeningen Bygningen i Køge, torsdag den 12. november 2020 kl. 20.00. Lis Sørensens imponerende repertoire byder på hits

Dato: torsdag 12. november, 2020

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 365 kr. + gebyr

Medlemspris: 340 kr. + gebyr

Siddende

Lis Sørensen med Band gæster Musikforeningen Bygningen 12. november 2020

Efter en stor succes i ’Toppen af Poppen’ og en arena- og sommer turné med AnneSanneLis vender Lis Sørensen nu tilbage til scenen med hendes eget stærke orkestre.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, – Fuld af nattens stjerner, Tæt på Ækvator, Mine øjne de skal se, og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Her er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene, som spænder fra Jersie Forsamlingshus til Det Kgl. Teater. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

KOMMENDE BEGIVENHEDER