Marie Carmen Koppel m. band

Marie Carmen Koppel m. band på Musikforeningen Bygningen i Køge lørdag d. 13. februar 2016 kl. 20.00

Dato: lørdag 13. februar, 2016

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 210 kr. + gebyr

Marie Carmen Koppel – En oplevelse – En sangstemme udover det sædvanlige.

Marie Carmen Koppel har gennem de sidste 25 år opbygget et stort og trofast koncertpublikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over med intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau.
Hun har placeret sig i dansk musikliv som Danmarks soul dronning med en stemme, der ofte bliver sammenlignet med Whitney Houstons. Hun er også er Marie Carmens erklærede idol.
Marie Carmen Koppel er kendt for sin live performance med sin store indlevelse og tekniske formåen, der får de små nakkehår til at rejse sig. GAFFAs anmelder Morten Buschmann har tidligere skrevet: ”Jeg er ægte imponeret og blev væltet bagover at inderligheden, teknikken, ægtheden og det enorme melodiske overskud.”
“Heal My wounded Heart” er Marie Carmen Koppels seneste album, som udkom under stor mediebevågenhed i november 2014. Albummet er hendes friske start efter alvorlig sygdom næsten kostede hende livet. Heldigvis kom hun stærkt tilbage med et helstøbt og personligt album. Gennem sine egne sange fortæller hun sin historie fra et nyt ståsted i livet.
Marie Carmen Koppel har altid været garant for kvalitet, stor integritet og en stemmepragt i topklasse. Det viser hun også på dette album.
Live bliver Marie Carmen Koppel bakket op af det samme hold eminente musikere, som hun også har med på albummet: Hendes faste pianist gennem 25 år Steen Rasmussen på keyboards, Dan Rasmussen på bas og Marco Diallo (Wafande m.fl.) på trommer.
Ved udvalgte koncerter har Marie Carmen sin far, Anders Koppel, med sit legendariske Hammond Orgel, måske også på Bygningen…

KOMMENDE BEGIVENHEDER