Michael Learns To Rock

Michael Learns To Rock på Bygningen, lørdag d. 10. november kl. 20.00

Dato: lørdag 10. november, 2018

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 295 kr. + gebyr

Michael Learns To Rock – 30 års popmusik – nyt album – og koncert på Bygningen, lørdag d. 10. november kl. 20.00

Den 21. marts 2018 er det præcis 30 år siden Michael Learns To Rock mødtes for første gang i øvelokalet i Århus og dermed startede en fælles og uforudsigelig rejse ud i popmusikkens verden, hvor det eneste pejlemærke, og det som skulle føre bandet jorden rundt på utallige succesfulde turnéer, var bandmedlemmernes fælles kærlighed til musikken.

MLTR har i deres usædvanligt lange karriere toppet hitlisterne i mere end 15 lande og solgt millioner af albums og singler, først og fremmest i Skandinavien og Asien. Som ganske få andre danske bands har MLTR formået at bevare sammenholdet og energien til at fortsætte med at udgive ny musik og spille koncerter rundt om i verden.

For at levere et tydeligt bevis på bandets evne til fortsat at levere popmusik i verdensklasse, gik MLTR i sommeren 2017 i studiet med en god håndfuld nyskrevne sange, skrevet af forsanger Jascha Richter, og begynder indspilningen af hvad der vil blive bandets 9. studiealbum. MLTR forventer at kunne udgive albummet i første halvdel af 2018 som en gave til de mange fans verden rundt.

Det vigtigste for os, og det som har holdt os sammen i alle årene er uden tvivl vores fans og alle som kommer til vores koncerter” lyder det fra bandet, som fortsætter “…vi elsker stadig at spille musik, og vil egentlig bare gerne spille så meget som muligt”, hvorfor der også planlægges bandets mest omfattende turné i Danmark i mere end 20 år. Danmarksturnén 2018 bringer Michael Learns To Rock rundt til alle dele af Danmark, hvor bandet vil levere en perlerække af de bedste sange fra deres lange karriere, og naturligvis også et par sange fra det kommende album.

KOMMENDE BEGIVENHEDER