Mikael Wulff – Mand i problemer

Dato: lørdag 3. november, 2012

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 175 kr. inkl. gebyr

MIKAEL WULFFS NYE ONEMANSHOW

Kan man være forelsket i to på samme tid? Er det en god idé at blive voksen? Er det okay at hamre en lille hund i hovedet med en crocketkølle? Er rige mennesker mere tiltrækkende end andre? Hvad er et mandebrøl? Kan man tage altafgørende beslutninger, når man er nøgen? Skal man altid bare gøre hvad man lyst til?

Mikael Wulffs nye show hedder ‘Mand i problemer’ – og det kommer til at være noget nyt indenfor dansk stand-up: Det kommer til at være sjovt, men samtidig kommer hele showet til at være det første nogensinde, der fortæller én lang historie. Fra ende til anden. Som en film. En romantisk komedie. En love story. Med en masse jokes og vanvittige optrin. Historien, som Wulff fortæller handler om kærlighed og om hvordan det kan føre til kaos, pinagtighed, dumhed og, måske, lykke. Aldrig før har en dansk stand-up komiker leveret et show, der var én lang fortælling.

‘Mand i problemer’ er Wulffs andet onemanshow. Det første hed ‘Mikael Wulff forklarer alt’ og kørte med stor succes på Frederiksbergsscenen i København og sidenhed blevet udgivet på DVD og sendt på tv. Udover stand-up er Wulff kendt fra Wulffmorgenthaler, ‘Dolph & Wulff’ og ‘Pandaerne’ på DR2. Hans force er at skabe universer, hvor den virkelighed vi alle kender på en eller anden måde drejes lidt og noget helt nyt og anderledes opstår. Dette sker også, når han optræder solo med sine stand-up shows.

I forbindelse med ‘Mand i problemer’ vil Wulff samtidig lave et onlineprojekt på comedysitet Helt Normalt.dk, som han og andre komikere driver i samarbejde med Politiken og som på nuværende tidspunkt tiltrækker ca 40.000 daglige besøgende.

Dette projekt supplerer og tager udgangspunkt i de samme temaer og historier, som belyses I liveshowet. Det er meningen at web-delen og liveshowet skal komplimenterer hinanden. Web-projektet starter i løbet af foråret 2012 og kommer til at rumme både video og interaktivitet og skal således fungerer som en slags appetitvækker og opvarmning for liveoplevelsen.

‘Mand i problemer’ er dansk stand-up når det er mest nyskabende, interessant og sjovt. Naturligvis.

KOMMENDE BEGIVENHEDER