Mike Andersen

mike andersen på bygningen i Køge 2014

Dato: lørdag 5. april, 2014

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 195 kr. + gebyr

Da Mike Andersen udgav sit 4. album (’Mike Andersen’) i foråret 2012, strøg det direkte ind som nr. 8 på IFPIs officielle albumliste.

Og tre tidligere indspillede tracks er nu ude på Itunes m.m. i en late night version; ’Acoustic Sessions’. ’You Don’t Need Me’, ’Over You’ og ’Run As Fast As You Can’. Numre som Mike ofte har fremført akustisk og mere eller mindre solo på turene rundt i det ganske land – såvel som udland!

Der har været stor efterspørgsel på Mikes særlige intense og kraftfulde udlægning af numrene, når han fremstår helt alene med sin stærke sang og smukke tekster.

Netop nu arbejder Mike så med at skrive sange til et nyt album. Samtidig har han held med at slå igennem på den norske bluesscene. Og det lykkedes Mike og bandet at overbevise det tyske booking bureau Florence Miller Agency ved en showcase på Reberbahn i Hamborg om, at her var en seriøs fremtidig samarbejdspartner, de ikke måtte gå glip af: Florence Miller Agency varetager nu Mikes interesser syd for den danske grænse. (Mike har før haft stor succes på bl.a. det hollandske marked, men ønskede på et tidspunkt at arbejde mere intensivt for og med det danske publikum. Nu sætter han så for alvor kursen mod udlandet igen, dog uden at glemme sit store og voksende danske publikum).

På det seneste album (’Mike Andersen’) har den 36-årige artist arbejdet og indspillet intenst sammen med en næsten helt ny musikalsk besætning bestående af en række af musikere fra det Århusianske musikmiljø. Musikere, som han selv har beundret meget gennem årene. Det er derfor en stor glæde for Mike, at disse musikere siden sidst i 2011 har tilsluttet sig hans band og har bidraget med ny inspiration og en ny sound.

Musikerne på albummet er: Mike Andersen: Vokal & guitar, Johannes Nørrelykke: Guitar, Kristian Fogh: Tangenter, Kristian Kold: Bas, Jens Kristian Dam: Trommer

…Og det er det selv samme hold, der spiller nogle forrygende live-koncerter. Bandet og Mike Andersen har optrådt sammen til 100-vis af shows, og det afspejler deres præstation på scenen. Men på trods af de mange shows bliver det aldrig rutinepræget. Hver en aften, hvert et publikum – fra et udsolgt DR’s Koncertsal til forsamlingshuset i Jylland, skal have – og får – fuld valuta for pengene fra det velspillende band.

KOMMENDE BEGIVENHEDER