Nanna Larsen & Ivan Pedersen

Nanna Larsen & Ivan Pedersen. 2 Solister - 2 køn - 2 Generationer. På Musikforeningen Bygningen i Køge d. 28. oktober 2023.

Dato: lørdag 28. oktober, 2023

Tidspunkt: 20.00

Dørene åbner: 19.00

Forsalg: 215 kr.

Num. siddepladser

Nanna Larsen & Ivan Pedersen
2 Solister – 2 køn – 2 Generationer.

To Solister: En sand Legende i musikbranchen med over 1 mio. solgte albums i Skandinavien og en Grammy og topplacering på den Amerikansk Billboard, møder kvindelig singer-songwriter, med 3 soloalbums bag sig og flere hits på Japans Billboard-chart

Hvad har så denne Boomer og en Generation X til fælles? Jo, en fælles forkærlighed for den amerikanske sangskrivertradition Folk-pop og Country og noget så simpelt som hang til den gode, huskværdige melodi. Første single ”On The Other Side of Us”, sang vokalduoen live I TV2´s Go’morgen Danmark.

Nu er der vokset et par håndfulde sange ud af samarbejdet, løbende udgivet som singler med tilh. videoer som snarligt vil munde ud i et helt album. Nanna Larsen & Ivan Pedersen stiller live op i en tæt, vellydende akustisk trioform, der lader vokaler og tekst stå sitrende og nærværende klart.

Som genrebetegnelse ville man kalde det Melodisk Americana parallel med tonen, kendt fra Robert Plant og Alison Krauss´ Raising Sands, her udvidet med en underliggende, afdæmpet, ”nordisk tonalitet”.

To køn, to voksne modpoler, spiller hinanden – og kompositionerne bedre og skaber nærværende tekster, om et levet voksenlivs uundgåelige kraftfelt mellem tab og taknemmelighed, en – og tosomhed.

Publikum:
“Han er fantastisk, synger så godt, så indlevet og med nerve.” Anita B. Sørensen

“Hun er fantastisk. Jeg ku´ sidde en uge og høre på den kvinde” Lena Nystrøm

KOMMENDE BEGIVENHEDER