Poul Dissing m. Band

Dato: lørdag 3. maj, 2014

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 250 kr. + gebyr

25 Minutter Endnu

Inspireret af en meget vellykket og succesfuld tourné i det tidlige forår 2011 – Ta`r vi nu et skridt videre … Repertoiret dengang  var  baseret på  sange  fra  vores  sidst  fælles-indspillede CD ”Smertefulde Sange”, som bestod af sange og viser fra  mit  allerførste koncert-repertoire, dengang  i tresserne (altså 1960`erne!)

I øvelokalet fik sangene nyt liv! Selvom flere ti-år var gået, oplevede vi, at tekster og melodier stadig var tidsvarende og gyldige. Og ”bandet” omkring mig bragte de gamle historier op i tiden, vi nu befinder os i.

På de ”Smertefulde Sange” var der ikke plads til alle sangene fra dengang og derfor er tiden nu kommet til nogle af alle de andre, for ”Tingel tangel manden” befinder sig stadig iblandt os ”Elle-Sælle-Fanten” er ikke uddød endnu ”Den grimmeste mand ” kører stadig rundt i byen i sin Jaguar.  Og der bliver ved med at være kun ”25 minutter endnu” selvom tiden forlængst er gået…

Vi har fået lyst til at fortælle disse og andre historier fra dengang – til ældre og yngre generationer der  ikke var med dengang – Da farfar var ung!

Las  Nissen: El  guitar, akk. guitar, vocal. Rasmus Dissing: Piano, key, vocal. Jonas  Dissing: Akk. guitar, vocal. Dan Hemmer: Hammond orgel, key.  Nikolaj  Storr: Bas.  Jesper  Elnegård: Trommer…og  mig  selv…Povl  Dissing, vocal…

KOMMENDE BEGIVENHEDER