Poul Krebs m. Band

Poul Krebs m. Band - LIVE AKUSTISK 2017 – på Bygningen i Køge d. 5 april kl. 20.00

Dato: onsdag 5. april, 2017

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 295 kr. + gebyr

Poul Krebs m. Band – LIVE AKUSTISK 2017 – på Bygningen i Køge d. 5 april kl. 20.00

Poul Krebs med nye og gamle sange og historier – og i særdeles godt selskab med: Palle Hjorth (tangenter), Rasmus Valdorf (trommer), Rune Kjeldsen (guitar) og Troels Skjærbæk (bas).

Efter et hæsblæsende og succesfuldt år med KrebsFalch, vender Poul Krebs nu tilbage som sig selv – og drager i marts/april 2017 på intim akustisk forårstur rundt til en række gode koncertsteder i Danmark.

Poul er i fuld gang med arbejdet på et nyt soloalbum – og det er både nye sange herfra såvel som udvalgte perler fra det store bagkatalog, der bliver repertoiret på turen. Og selvfølgelig med masser af plads til de gode historier og underfundige iagttagelser, der altid er en vigtig del af en aften med Poul Krebs.

Det nye album er lavet i selskab med Poul Krebs faste band – der også tager med ham landet rundt i marts og april 2017. Om turen siger Poul Krebs selv:

Vi har sådan set bare ladet de nye sange fortælle deres egen lille historie, og nu synes det rigtigt, at prøve dem af der ude i virkeligheden, helt tæt på og nær ved. Uden den store maskine og på nogle af de gode mindre steder i det store lille land, heri blandt Bygningen i Køge.

Det nye album udkommer i efteråret 17 – med en single planlagt til udgivelse op til turen.

KOMMENDE BEGIVENHEDER