Rasmus Walter

Rasmus Walter på Bygningen i Køge 2015

Dato: lørdag 24. oktober, 2015

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 185 kr. + gebyr

Rasmus Walter på Bygningen d. 24. oktober 2015 kl. 20.00

Rasmus Walter vil igen i 2015 spille live. Efter tre stort set udsolgte Tours, samt en masse festivaler i 2013 og 2014 er Rasmus Walter klar med nyt album, og igen klar til at indtage scenerne i 2015.

Rasmus Walter udgiver sit tredje soloalbum 20. oktober, og kan opleves Live med sit band i starten af 2015. Med på touren tager Rasmus Walter følgende musikere med:

Max Winding: Trommer
Leif Brun: Pedel Steel og Banjo
Martin Birksteen: Keys
Martin Sandberg Kærsgaard: Bas

Med landeplagen ”Endeløst”, satte Rasmus Walter tyk streg under sit talent for at skrive vedholdende og ikke mindst, catchy sange. Siden han i 2011 startede sin solokarriere, er der kommet to albums fyldt til randen med stærke danske popsange, og til oktober udkommer det tredje soloalbum.

Den nye single ”Verden i stå” har et for Rasmus’ vedkommende, lidt anderledes tilgang til sangskrivningen og lydsiden. Sammen med sin faste samarbejdspartner, co-producer Søren Mikkelsen, har man besluttet sig at ryste posen og gå lidt nye veje, og derigennem udfordre processen og det musikalske udtryk.

Rasmus’ sange har længe beskæftiget sig især med afskeden:
Men i denne sang fejrer jeg kærligheden og mødet – frem for afskeden – som jeg efterhånden har skrevet så mange sange om, udtaler Rasmus Walter.

Første single og musikvideo til sangen ”Verden i stå” er udkommet. Og som altid er det Rasmus’ tvillingebror (og nu også Oscar-vinder), Anders Walter, der har instrueret.

KOMMENDE BEGIVENHEDER