Ron Hacker & The Hacksaws

Amerikanske Ron Hacker besøger Bygningen med The Hawksaws, lørdag d. 15. oktober kl. 20.00

Dato: lørdag 15. oktober, 2016

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 160 kr. + gebyr

“The Hack is back” – Delta Blues ikonet, Amerikanske Ron Hacker besøger Bygningen med The Hawksaws

Den amerikanske blues og slide-guitarist Ron Hacker er atter i Danmark, denne gang direkte fra en stor turné i Frankrig. Ron var med stor succes i Danmark i april 2015 og ønskede stærkt at vende tilbage.

Ron Hacker har spillet sin delta-blues i San Francisco i mere end 35 år og har adskillige gange optrådt på alle store festivals der. Han har også turneret flittigt i det meste af Europa.

Ron Hacker har udgivet 9 albums og selvbiografien ”White Trash Bluesman”. Han har optrådt og spillet på flere film og bl.a. indspillet med Tom Waits. “He’s a prototypical bar band/honky tonk/dive/jukejoint/roadhouse kinda player”

Han er kendt for sin unikke og meget energiske stil. En kompromisløs attitude der har gjort at han flere gange er besvimet på scenen. Ron ér The Blues. Han har været ind og ud af fængsler og opdragelsesanstalter og taget hele turen ned – og op igen. Som han nu siger: ” As I’ve gotten older I’ve tried to concentrate more on playing the Blues than living them.”

Ron mødte den danske bassist Niels Nello Mogensen på Frederikshavn Bluesfestival 2014. De genoptog samarbejdet i 2015 med Esben Bach på trommer. De backer selvfølgelig igen Ron Hacker på 2016 tour.

Nello og Esben spiller p.t. sammen i Laugesen All Stars. Niels Nello Mogensen ses også sammen med blandt andre Johnny Madsen og bluestrioen Thomsen:Nello:Hansen. Esben Bach er bl.a. kendt fra Shades of Blue og Kenn Lending.

Oplev bluesslideguitar når det er bedst og mest autentisk med Ron Hacker & the Hacksaws.

KOMMENDE BEGIVENHEDER