Signe Svendsen med band

Dato: fredag 31. oktober, 2014

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 180 kr. + gebyr

Turnéen.
Signe Svendsen udgav d. 9. september 2013 sit andet studie album ”KUN DE FALDNE REJSER SIG IGEN”, og med den i bagagen tager Signe Svendsen for syvende år i træk på turné med sine sange og sit band. ”KUN DE FALDNE REJSER SIG IGEN” er af P4’s lyttere udnævnt som én af de ti bedste udgivelser i 2013.

Koncerterne er velbesøgte og høster gode anmeldelser, som f.eks i Gaffa, hvor hun fik 5 ud af 6 stjerner og ordene ” Signe Svendsen står støt og smukt på egne ben”.

Nyt Album September 2013.
Signe Svendsen gik i studiet i foråret 2013 for at indspille nye sange. Radioerne har taget godt imod første-singlerne ”Din Sang”,  ”Ingen som os” og ikke mindst nyeste single ”Hjemløse Hjerter”.

D. 9. september 2013 udgav hun sit andet studie album ”KUN DE FALDNE REJSER SIG IGEN”

Den efterfølgende Danmarks-turné i okt/nov fik en fantastisk modtagelse af publikum med flere total udsolgte koncerter

I 2010 udgav hun debutalbummet ”Ny Passager” og i 2012 udsendte hun singlen ”Din Sang” som forløber til sit andet studie album. Desuden har hun i 2011 og 2012 udgivet to Live albums, ”Live 2010” samt ”Sange på tour”.

Musikken.
Sangene er på dansk og musikken kredser om støvet pop/folk/rock.

Singlen ”Ny Passager” fra debut albummet af samme navn, fortæller historien om vores angst for det nye og fremmede,  mens ”Din Sang” beskriver det at være barn af 70’erne og med undren se de røde faner blive skiftet ud med kantklippere til græsplænen.

Kærlighedssange, der rører ved kontrol tab og tab i det hele taget, findes også i Signe Svendsens sangskrivning.

Bandet.
Signe Svendsen har et hold af landets bedste musikere, der fungerer som hendes faste band.

Trioen består udover Signe af gedigne drenge som brødrene; Lars Skjærbæk (guitar), Troels Skjærbæk (bas ) og Søren Poulsen (trommer ) De er ikke bange for noget og spiller stensikkert igennem og udover scenekanten.

Bandet tæller også den faste lydmand Tess Pedersen.

Koncerten.
Signe Svendsens koncerter er kendetegnet ved at være vedkommende, nærværende og velspillede.

”Publikum betyder enormt meget for sangene og for selve koncerten, – det er helt klart noget vi skaber sammen, alle på scenen og alle i salen”, siger Signe Svendsen, der lægger meget vægt på at publikum skal føle sig som medspillere. Hun forsætter: ”I bandet arbejder vi med at hver aften har sin egen lyd og sit eget udtryk, så man ikke fortæller den samme historie om og om igen”.

Musikalsk kan man betegne koncerterne som historiefortællende pop med udgangspunkt i folk og 70’er bandlyd.

KOMMENDE BEGIVENHEDER