Silque

SILQUE +. Support på Musikforeningen Bygningen i Køge, fredag d. 7. september 2018

Dato: 07-09-2018

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 100 kr. + gebyr

SILQUE + Support på Bygningen fredag d. 7. september

SILQUE udgav for nylig deres single ‘Drive’, der siden er blevet valgt som ugens ”hit tip” på P4 Play og spillet et utal af gange på DR’s sendeflader landet over. Med drømmende synths og markante temposkifte, viser nummeret en fortsat udvikling fra gruppen, der sidste år udgav debutalbummet ‘Gloria’, der fik 4 stjerner i GAFFA, og blev spillet flere gange på både P3, P4 og P6 BEAT. Singlen udkom i kølvandet på en række danske koncerter fra SILQUE, der også førte dem forbi Train og DR Koncerthuset, som support for Go Go Berlin. Nu står bandet klar til endnu en tour rundt i Danmark, hvor de vil løftesløret for deres nyeste materiale.

Sidste år i Abbey Road studierne lagde SILQUE i fælleskab med stjerneproduceren Alex Wharton (Radiohead M.fl.) sidste hånd på deres debutalbum ‘Gloria’. Albummets ni sange var oprindeligt kommet til verden i Vibe Factory studiet hos producer Jakob Winther. Ved udgivelsen af albummet modtog gruppen airplay fra dansk P3, P4 og P6, mens Gaffa og et hav af danske musikblogs også kastede deres kærlighed på SILQUE.

Nu er gruppen tilbage med deres første udspil i 2018 i form af singlen ‘Drive’. Her leges med drømmende synths og temposkift på et nummer, der hører hjemme på en vindblæst amerikansk motorvej under stjernehimlen. Håb og frihed spirer i sangens tekst om at smide byrder og alt det som tynger fra sig – fysisk som mentalt, hvilket tilsammen udgør en medrivende og blødende popsang.

Der er lukket for kommentarer.