SP, JUST & FROST – LIVE 2020

Som en direkte konsekvens af en forrygende genkomst, og en fantastisk modtagelse fra publikum, har SP-JUST-FROST besluttet sig for at tage på endnu en Danmarksturné, og trioen besøger Musikforeningen Bygningen d. 25. september 2020

Dato: fredag 25. september, 2020

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 245 kr. + gebyr

Medlemspris: 220 kr. + gebyr

Så sker det igen!

Som en direkte konsekvens af en forrygende genkomst, og en fantastisk modtagelse fra publikum, har SP, JUST & FROST besluttet sig for at tage på endnu en Danmarksturné, og trioen besøger Musikforeningen Bygningen d. 25. september 2020

De er De Tre Musketerer ud i svedig “New Orleans-stemning” og er atter samlet for at dyrke deres store passion og fælles musikinteresse.

D’herrer, Søren Frost, “SP” Henrik Schou Poulsen og Esben Just, er ikke musikere, som ligger på den lade side. Søren Frost holder sig varm i Danmarks Radios Bigband, SP er på tour med Gnags, og Esben Just spiller et hav af solo- og triokoncerter i eget navn.

Nu er tiden kommet til at forene kræfterne og vælte de danske spillesteder og klubber med utrolig spilleglæde, stor musikalitet og medrivende sammenspil.

En af Danmarks allerfineste trioer – SP-JUST-FROST.

KOMMENDE BEGIVENHEDER