Starlingville

Dato: fredag 17. maj, 2024

Tidspunkt: 20.00

Dørene åbner: 19.00

Forsalg: 150 kr.

Ståpladser

Starlingville præsenterer deres soniske univers på Teaterbygningen.

Starlingville, et dynamisk popinficeret Americana-folk-rock band fra Danmark, byder velkommen til deres musikalske univers.

Bandet, inspireret af en bred vifte af kunstnere fra Texas til Brandi Carlile, Keith Urban, Travis og Sheryl Crow, har skabt en unik fusion af New Americana, poppens melodiøse skønhed og rockens rå energi.

Siden deres debutalbum “Welcome to Starlingville” udkom i foråret 2022, har bandet modtaget øjeblikkelig anerkendelse. Dette debutalbum blev hurtigt udnævnt til “Ugens Album” på Danmarks Radio P5 og har siden nydt udbredt airplay både på DR og adskillige lokale stationer. Deres musikalske udtryk og appel har krydset landegrænser, hvilket deres seneste single “Good Thing Going On” vidner om, med stor popularitet på radiostationer i Australien, Holland, Tyskland og Canada.

Starlingville leverer en stemning af optimisme og glæde, som publikum kan bære med sig længe efter koncertens afslutning. For dem, der søger musik, der giver en følelse af glæde og optimisme i hverdagen, repræsenterer Starlingville det bedste indenfor upcoming bands til det modne publikum.

Anmeldelser og Udtalelser:

T4C – (New York, NY – Top40 Charts):
“Denmark’s Starlingville Hitting All The Right Notes With Perfect Drive Time Anthem
‘Good Thing Going On’”

Artist In The Spotlight:
“Danmark er ikke rigtig kendt for countrymusik eller roots-rock, men det er ved at ændre sig, når Starlingville skærer deres musikalske plads ud.”

Starlingville består af:

Sanger/sangskriver Anders Andreassen
Guitarist Thomas Christiansen
Sanger Mette Juel
Bassist Carsten Due
Trommeslager Jimmi Koldenborg

KOMMENDE BEGIVENHEDER